ماهنامه سفره ایرانی: رفیکا بیرگول (Refika Birgul) در ۱۹ ماه مه ۱۹۸۰ در استانبول ترکیه به دنیا آمد. او سرآشپز مشهور، نویسنده کتاب های آشپزی و یک شخصیت تلویزیونی ترکیه ای است. او آشپزی مدیترانه ای را از مادر قبرسی خود و آشپزی آسیای مرکزی را از پدرش فراگرفت.

 

علاقه او به آشپزی در طی ملاقات هایش با خویشان خود در لندن بیشتر شد. در اینجا طرز تهیه دو غذای خوشمزه از این سرآشپز معروف را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

سالاد گل کلم و کلم بروکلی

 

مواد لازم:

 

  • گل کلم: نصف یک عدد
  • کلم بروکلی: نصف یک عدد
  • هویج: ۲ عدد
  • ذرت (پخته): یک و یک دوم پیمانه
  • پیازچه (ریز خردشده): ۳ عدد
  • لیمو سنگی (نازک خردشده): نصف یک عدد
  • فلفل قرمز (ریز خردشده): ۴ عدد
  • شوید تازه (ریز خردشده): به مقدار لازم
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • آب لیموترش: به مقدار لازم
آشپزی با شف ترکیه ای 

 

طرز تهیه:

 

۱٫ گل کلم و کلم بروکلی را به ابعاد کوچک برش دهید و به ظرف مناسبی انتقال دهید.

 

۲٫ هویج را حلقه حلقه کرده و اضافه کنید.

 

۳٫ یک پیمانه آب داغ اضافه کرده و اجازه دهید سبزیجات روی حرارت بپزند.

 

۴٫ سپس سبزیجات پخته، ذرت، شوید، فلفل قرمز ریز خرد شده، پیازچه و روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت تفت دهید.

 

۵٫ نمک و آب لیموترش را اضافه و مخلوط کنید.

 

۶٫ مواد را به خوبی مخلوط کنید و سپس به همراه برش های لیموترش سرو کنید.

سینه مرغ پنیری

 

میزان سرو: ۲ الی ۴ نفر

مواد لازم:

 

  • پنیر فتا (رنده شده): ۲۰۰گرم
  • سینه مرغ: ۲ عدد
  • سیر (رنده شده): یک حبه
  • برگ اسفناج (خردشده): ۳ الی ۴ عدد
  • گوجه فرنگی (خردشده): یک عدد
  • روغن زیتون: ۴ الی ۵ قاشق سوپ خوری
  • برگ ریحان (خشک شده): یک قاشق سوپ خوری
  • پاپریکا (پودر فلفل دلمه ای): ۲ قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
 آشپزی با شف ترکیه ای

طرز تهیه:

۱٫ پنیر فتای رنده شده، سیر رنده شده و برگ اسفناج خردشده را با هم در ظرف مناسبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.

 

۲٫ سینه های مرغ را به طور افقی برش دهید، طوری که لبه های آنها جدا نشود.

 

۳٫ داخل آنها را با مخلوط پنیر پر کنید.

 

۴٫ چند برش گوجه فرنگی اضافه کرده و به کمک خلال چوبی لبه های مرغ را محکم کنید.

۵٫ روغن زیتون، برگ ریحان خشک شده، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

 

۶٫ سینه های مرغ را در ظرف فر قرار دهید و مخلوط روغن زیتون را روی آنها بریزید.

 

۷٫ ظرف را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا سینه های مرغ بپزند.

 

۸٫ روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و حدود ۱۰ دقیقه دیگر به پخت مواد در فر ادامه دهید.

 

۹٫ سپس سرو کنید.



مطلب آشپزی با رفیکا بیرگول، سرآشپز ترکیه ای ابتدا در این وبسایت منتشر شد.

0

پاسخی بگذارید